Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

NYHEDER

Den søde ventetid....

Opslået d. 19. oktober 2019 kl. 6.40

mens vi venter på at Lapinlumon Dunja skal nedkomme med sine hvalpe med Nord JV-15, EU JW-15, DK JW-15, DKW-15, NO UCH, DK UCH, SE UCH, NORD UCH Lapinlumon Xuperi, kan jeg da opdatere hjemmesiden og fortælle lidt om sommerens udstillings resultater. 

Lille Aulis Enkeli Daimi, som kaldes for Disa til dagligt, endte med en Best in show 3 Hvalp. placering på søndagens udstilling i Fuglebjerg. 

Siden er hun blevet junior og har været på hendes første officelle udstilling og der endte hun op med excelent og Ck og blev 4. bedste tæve, lige efter hendes mor KBHJV16-DKUCH- Lapinlumon Lapintyttö Aka Luna, som var dagens bedste champion tæve og blev 3. bedste tæve af alle, de to i samme ring, det blev lidt til hat og briller, for de vill eheller elege og fjolle, end at stå og vise sig bedst frem.


det har stået lidt sløjt til med lydigheds træningen og agilityen med lapinpoika's Fresce, enten har jeg ikk ehaft kunnet ellers så har det været aflyst, vi har fået ny agility træner og derfor rykkede træningsdagen også dag og tidspunkt og det harmonerede ikke så godt med mit arbejde og at have tid til at skulle nå hverdags tingene her hjemme også, men nu er vi skiftet tilbage til lørdag morgen igen, så nu håber jeg at vi kan komme igang. 

Hyrdningen har det også stået lidt stille med, til dels fordi Dunja er drægtig men også fordi her har det været en udfordring at finde dage og tidspunkter hvor arbejdet ikke driller, både for min træner og for mig. Men jeg håber da at vi kan komme igang igen, i går var jeg afsted med Disa og Fresca, og de viste især Disa god potientale for det, det er jo mest Dunja jeg har arbejdet med, da hun helt tydeligt ser en mening med det.

Gamle Culo, som jo ikke er så gammel, han fylder 8 år her til november også bliver han veteran, mine overvejelser med ham går mest på om jeg skal stille ham i veteran klassen, eller ej. 

Ja så er der ikke så meget andet at fortælle end at drægtigheden hos Dunja går planmæssigt og alt er vel, fødekassen er sat op for nogle dage siden og vi venter på den snarlige fødsel og krydser fingre for at alt går godt.


på snarlig genhør.

 

Kategorier: Ingen