Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

NYHEDER

Tiden flyver...

Opslået d. 13. december 2019 kl. 13.10

Uha som tiden flyver afsted, især når man har hvalpe. 8 uger går hurtigere end man kan forestille sig, jeg syntes lige jeg har siddet og kigget på de små nyfødte hvalpe der kun kan knirke og sutte mælk fra deres mor. Nu pisker de rundt i hele huset og gør og knurrer og bjæffer og tager ting, de ikke må tage, leger og slås og udforsker verden, om en uge rejser de første herfra og her bliver enormt stille og tomt, meeen helt stille og tomt bliver her nu ikke, de er jo svære at slippe på en gang de små uld-totter. Men det bliver nu også rart at få sit hjem igen og få mere tid til de store hunde, og ja så står julen jo for døren. 


Vi har nu også været til klub mesterskaber i vores lokale trænings klub. jeg stillede med Fresca som jeg b.la træner lydighed og Agility med. Jeg havde ABSELUT ingen forventninger, og min tilgang til dette klubmesterskab, var at nogle skal jo være de dårligeste og vi er her for hyggen og det sociale, både for hund og fører. 

Men tænk jer.... under præmie overrækkelsen, sad jeg og tænkte, nå nu blev den dårligst placerede hund nævnt, nu den næst dårligeste, nu siger de mit navn... nej nu... nej nu... Men mit og Frescas navn blev først råbt op som de sidste i C-klasse. Altså blev Lapinpoikas Fresca og jeg Klubmestre i lydighed i C-programmet i 2019 i klubben. wooow.... det havde jeg ikke forventet, men det gav mig da lige mer eblod på tanden til at tænke at vi kan altså godt, måske vi skulle prøve igen, måske til noget rigitg konkurrence inden for lydighed...? 


Nå men årets sidste udstilling var vi også til. Spidshundeklubbens jule udstilling i Vissenbjerg. Og her fik jeg overrakt Aulis Enkeli Bastian's fine Junor pokal. Han er nemlig blevet årets bedste junior i Spidshundeklubben i 2019. hold op jeg er stolt, den dreng, han er bare så meget alt det jeg kun turde drømme om. i år har han formået at blive Klub junior champion, Dansk udstillingsJunior champion og årets bedste junior. Så er man altså stolt som opdrætter. 

Så det var en god måde at slutte udstillings året af på. Nu kan et nyt godt begynde. 


Jeg glæder mig til at se hvad 2020 bringer af nye ting på hundefronten, både med lydigheds træning, udstilling, hvalpe og samarbejde. 


Så jeg har kun tilbage at sige" God Jul og godt nytår.".


Kategorier: Ingen