Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

NYHEDER

Når der sker ting...

Opslået d. 31. december 2019 kl. 16.05

Uha så fik 2019 også en vild afslutning.

Min utrolig gode veninde Heidi som også har finsk lapphund og er opdrætter, kom og gav mig et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til.

Hun ilbød mig at låne hendes ene tæve Lapinlunas Ronjatar ind i min kennel til et kuld hvalpe.

Det tilbud skulle jeg ikke bruge lang tid på at tænke over, så jeg takkede 'Ja tak'.

Malou som tæven kaldes til hverdag, var lige kommet i løbe tid, så der ville nok gå 14 dage inden vi skulle parre. Jeg havde besluttet at min unge hanhund Bastian skulle have lov. 

Dagen efter vi lavede aftalen tog Heidi lige forbi dyrelægen for at få lavet en progesteron test så vi vidste lidt bedre om hornår vi skull eplanlægge parring.

kl. 19. kom svaret : Malou er klar NU!


Så måtte vi i mørke og huj haj hast finde et sted hvor der ikke blev skudt for meget af, nu det var den 30.12. stedet blev ude ved en skov langs en landevej i en Finsk Lavou hytte tilhørene en børnehave. 


Så nu er der kun at krydse fingre og håbe at der kommer hvalpe ud af det til marts. Malou vil blive drægtighedsscannet i slutningen af januar så vi ved besked om hun er med halpe. 


Malou er en sød og mild pige der hviler godt i sig selv, hun er super dygtig til spor og elsker at bruge sin næse. Bastian er en god rolig dreng, som også hviler godt i sig selv. Vi er meget spændte og glæder os meget til dette kuld, som vil bliver Bastians og Malous første, hvis det bære frugt.


Kategorier: Ingen