Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Aulis Enkeli Pianomand

Født. 23.10.2019.

Efter Lapinlumon Dunja x  Nord JV-15, EU JW-15, DK JW-15, DKW-15, NO UCH, DK UCH, SE UCH, NORD UCH Lapinlumon Xuperi.

HD:

AD:

Prcd/PRA:Fri

Pompes:Fri

Øjnlyst:

Mentalbeskrevet:Aulis Enkeli Pianomand som til daglig kaldes for Kim. Delejes med to andre opdrættere, som bor i Sverige, Han bor hos Annika Kernen som har Kennel Black Track's og den anden opdrætter er Lotta Wilander. 

Kim blev født p åKim Larsens fødselsdag 1 år efter hans død, derfor måtte dette kuld, opkaldes efter sange fra hans store musikalske katalog, da han altid har og vil være mit store ideol.

Kim er en dejlig ligetil hund, det man ser er det man har med at gøre, han er nem, han er ukompliceret, og han er letlært og følger gerne med i alt. Kim bor sammen med en masse andre finske lapphunde og en Kinisk hårløs og nogle store heste og en hel del fugle og marsvin, Kim faldt så let ind i den store flok over hos Annika, som om han altid havde været der. Annika arbejder i en dyreforetning og smådyrsklinik hvor Kim er med på arbejde hver dag og tilbringer tiden sammen med nogle andre hunde som det øvrige personale har med. Annika er hundetræner instruktør, og vil træne nosework med Kim, det bliver spændende at se hvad de to sammen kan bedrive dette til.  Jeg vil skrive mere om Kim her på siden, som han vokser på. 

SHOWS:


Den 09.02.2020. International udstilling i Fredericia. SL. 3. bedste baby han hvalp.