Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Lumikedon Urbaani Legenda ~ Petu.

Lumikedon Urbaani Legenda ~ Petu

Opdrætter: Raili Ojanperä Kennel Lumikedon. 

Født 16.02.2020

Meikäläisen Syyskaamos x Jehnajan Aa Että

HD: 

AD: 

Prcd/PRA:

Pompes:

Øjne:

Mental beskrevet: 
Petu, som vi kalder vores lille brune import,  har jeg hentet fra Finland, da jeg gerne ville tilføre mit opdræt noget nyt, da han har en stamtavle som jeg syntes så spændende ud. 

Petu er meget rolig dreng, han er naturligt nysgerrig og ikke bange for noget, han vil gerne undersøge ting og har en dejlig rolig tilgang til det, uden at gø eller være urolig når han f.eks så høns første gang eller hilste på vores venners meget forskrækkede lidt bange/vrede kat, var Petu helt rolig og bare nærmede sig langsomt. Han er meget glad for at hilse på andre hunde og vil så gerne, selv dette har han en dejlig afslappet tilgang til. 

Petu kom her til Danmark under coronaen og kom derfor med en kurer, denne lange tur i bil fra Vihanti oppe ved Oulo i Finland og helevejen ned gennem Finland, gennem Estland, Letland, Lithaun, Polen og Tyskland, inden han ankom til Dk, har han taget ud over al forventning. Petu har boet hos mig i 2 uger og derfor skal vi lige lære hinanden rigtig at kende. Petu er startet til hvalpetræning og viser at han er lydhør, og nysgerrig på ting omkring sig.